ОСТАННІ НОВИНИ

Процик пояснив Луценкові, що Садовий не хоче Черновецького

|

Начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Остап Процик відкидає заяву Луценка про те, що Андрій Садовий підтримав Черновецького на перевиборах мера столиці, натомість навпаки, впевнений, що він підтримає Віталія Кличка.

«Я вперше чую про те, що Андрій Садовий буцімто якимось чином підтримував Черновецького перед його відставкою. Міський голова Львова, делікатно кажучи, наразі не має впливу на рішення парламенту та й, зрештою, не має мотивів для втручання у цю справу. Що стосується майбутніх виборів мера столиці, то в Андрія Івановича добрі приятельські і ділові відносини з Віталієм Кличком і якщо той висуватиметься на виборах в столиці, думаю, що міський голова Львова підтримає саме його. Якщо, очевидно, буде така необхідність зі сторони самого Кличка», – повідомив О. Процик.

«Що стосується заяв міністра внутрішніх справ про факти корупції в органах влади Львова, то ми з радістю сприятимемо діяльності міліції, скерованій на боротьбу з хабарництвом. Пора переходити від слів до діла – є хабарник, треба його брати! І ми дуже сподіваємось, що відомство пана Луценка проявлятиме тут більшу активність. Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив під час перебування у Львові, що його відомство «щоразу натикається на міських чиновників по зловживаннях» і що «корупція у Львові є всеосяжною». Міністр також повідомив, що за його інформацією міський голова Львова Андрій Садовий «підтримував Черновецького перед рішенням Верховної ради про перевибори у Києві», – додав О. Процик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *