ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер Львівське автопідприємство проведе попереджувальний страйк

|

Підприємство ВАТ “Львівське АТП-14631” планує організувати 27 березня, попереджувальний страйк. Про це повідомляють організатори заходу.

Зокрема, з 10.00 до 14.00 колона з п’яти автобусів рухатиметься по проспекту Свободи від пам’ятника Шевченка до пам’ятника Адаму Міцкевичу по колу зі швидкістю 5 км/год. До такого відчайдушного кроку працівників АТП-14631 змусив вдатися катастрофічний стан автодороги на вулиці Пластовій (на відрізку від залізничного переїзду до місця розташування ВАТ “Львівське АТП-14631”), по якій щодня проїжджають майже 300 автобусів. На сьогодні глибина ям на автодорозі сягає 30 см, а подекуди й більше, що унеможливлює безпечний проїзд та дуже швидко виводить з ладу транспорт. Відтак, автопідприємство не має змоги працювати на повну потужність, оскільки на маршрути виїздять не всі машини. Це, у свою чергу, погіршує ситуацію з проїздом у громадському транспорті Львова і області – маршрутки рідше їздять або їздять переповнені. Окрім того, усі кошти автопідприємство вимушене скеровувати на ремонт автобусів, а не на покращення надання послуг.

Керівництво ВАТ “Львівське АТП-14631” неодноразово, уже протягом останніх чотирьох років, зверталося до керівництва міста вирішити цю проблему. Позаминулого року, відвідавши підприємство з нагоди 60-річчя, мер Львова Андрій Садовий пообіцяв працівникам полагодити цю ділянку дороги. Однак, влада і далі ігнорує розв’язання наболілої проблеми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *