ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати невдоволені темпами розширення меж міста

|

Депутати Львівської міської ради не задоволені роботою виконавчих органів Львова в напрямі розширення меж міста. На думку члена комісії архітектури та будівництва ЛМР Романа Андрусишина, посадовці львівської мерії приділяють цьому питанню недостатньо уваги. Про це повідомляє прес-служба ЛМО Української народної партії

«У процесі коригування генерального плану Львова найголовнішим питанням є розширення меж міста. В існуючих рамках Львів далі розвиватися не може, оскільки він і без того має щільну забудову. Незважаючи на це, до сьогодні чиновники не досягли успіхів у переговорах з громадами сіл, розташованих довкола Львова, стосовно приєднання територій», – зазначив Роман Адрусишин.

У зв’язку з цим, депутат сьогодні на сесії міської ради заявив, що такий важливий документ можуть не втілити в життя. «Якщо ми найближчим часом не узгодимо межі міста, то запланований розвиток Львова може залишитися тільки на папері», – додав Р. Андрусишин.

Позицію свого колеги розділила і голова комісії природокористування, охорони довкілля і благоустрою Віра Лясковська. На її думку, міська влада практично не докладає зусиль для того, щоб домовитися з громадами сіл про розширення меж Львова. «За два роки каденції ми не зробили жодного кроку в напрямі приєднання земель, які зараз є довкола Львова. А нам потрібно мати перспективу розвитку. Бо наразі ми тільки ущільнюємо забудову, між існуючими будівлями просто втискаємо нові споруди. Це дуже зле», – наголосила В. Лясковська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *