ОСТАННІ НОВИНИ

Розкрито вбивство біля собору Юра

|

Правоохоронці розкрили вбивство, що трапилося біля церкви Юра у Львові на початку лютого цього року, повідомив прокурор Львівської області Олексій Баганець.

За його слова, вбивцею виявився житель Львівщини, якого власник машини застав в автомобілі. Чоловіки почали битися і в процесі зловмисник застрілив власника автомобіля. За даними прокурора, підозрюваний у вбивстві має 45 років, 17 з яких він провів у місцях позбавлення волі за скоєння різних злочинів, зокрема грабежів.

Міліція і працівники прокуратури вийшли на нього, розслідуючи зовсім інший злочин щодо пограбування салону гральних автоматів у Львові, з якого вкрали виторг на 30 тисяч гривень. За підозрою у скоєнні цього злочину зловмисника затримали разом з іще двома співучасниками.

Я повідомив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний, у затриманого вилучили речові докази, які свідчать про його причетність до злочину, зокрема особисті речі загиблого. Під тиском усіх доказів чоловік написав явку з повинною, що саме він убив власника авто. Звинувачення зловмиснику ще не пред’явлено.

2 лютого зранку біля собору Святого Юра в автомобілі знайдено 33-річного чоловіка з двома вогнепальними ранами. Наступного дня він помер від отриманих ран.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *