ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові турбуються беатифікаційним процесом митрополита Шептицького

|

Львівські миряни турбуються беатифікаційним процесом митрополита Андрея Шептицького. Про це повідомила прес-служба Львівської архієпархії Української греко-католицької церкви.

Відтак сьогодні з цього приводу в приміщенні Українського католицького університету відбулася прес-конференція. У ній взяли участь владика Ігор Возьняк, львівський архієпископ Мирослав Маринович, професор Інституту східно-християнських студій імені митрополита А. Шептицького Оттавського університету святого Павла (Канада) й інші.

За словами владики Возьняка у Ватикані, в конгрегації у справах святих було повідомлено про завершення справи беатифікації Шептицького. Тож аби митрополита зарахували до лику святих «залишилося лише те, щоби люди молилися до Бога для здійснення чуда за посередництвом Митрополита Андрея», – наголосив він.

Прес-конференція відбулась із нагоди громадської ініціативи журналістів «Львівської газети», які закликають брати участь в акції. Даний захід закликає українців звертатися до святішого отця Венедикта XVI щодо беатифікаційного процесу слуги Божого митрополита Андрея Шептицького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *