ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 600 працівників «Провесені» готові до голодування

|

Понад 600 членів трудового колективу «Провесінь», у разі бездіяльності державних органів влади та непрозорого розслідування, готові вдатися до безстрокового голодування. Про це під час прес-конференції повідомила голова профспілки трудового колективу ВАТ агрофірми «Провесінь» Ольга Деревляна.

За словами О. Деревляної, вони просять та навіть благають президента, прем’єрку та мера Львова захистити їх. А якщо влада буде неспроможною зарадити рейдерському тиску на агрофірму, то з відповідними листами звернуться до європейських ЗМІ. А працівники фірми готові на голодування під стінами Кабміну та Секретаріату Президента «до смерті», наголосила вона.

Натомість голова правління «Провесені» заявив, що за приводом рейдерської атаки досі не порушено кримінальної справи. Тому колектив готовий відстоювати свої права у законно дозволений спосіб.

Наразі територію та приміщення «Провесені» продовжують охороняти 12 працівників «Титану», представники УНА-УНСО та працівники агрофірми. За попередніми даними, пошкоджено 4 гектари парникових угідь. Приблизні збитки становлять понад 200 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *