ОСТАННІ НОВИНИ

Хорошковський звільняє митників «пачками»

|

За два місяці роботи на чолі митного відомства Валерій Хорошковський звільнив уже 18 високопосадовців ДМС. Про це він повідомив під час брифінгу після засідання колегії ДМС у Львові.

«Лише за час мого керування митною службою вже 18 осіб із високопосадовців митниці було звільнено. І ще сьогодні 10-15 осіб піде у відставку», – сказав він.

Водночас, він відзначив, що має проблему з тими особами, яких поновлює на посаді суд.

«На жаль, ми живемо у межах того трудового законодавства, яке не дозволяє хабарника і корупціонера звільнити з роботи. Ми сьогодні у митниці маємо майже 20 поновлень за судовими рішеннями», – сказав він.

В. Хорошковський зазначив, що для себе він вибрав просту формулу поведінки у цій ситуації. «Якщо суд змушує цю людину повернути, я її проверну, однак якщо я впевнений, що це корупціонер чи хабарник, то я знайду спосіб звільнити його на законних підставах. І ніхто з тих, хто скомпрометував себе чи митну службу, на посаді не залишиться», – підкреслив він.

Одним з чільників митної служби, який поновився на посаді заступника голови ДМС є екс-керівник Західної регіональної митниці Тарас Козак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *