ОСТАННІ НОВИНИ

200 тисяч гривень виділили на діяльність громадських організацій ветеранів та інвалідів Львівщини

|

Днями відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань охорони здоров`я, материнства та соціального захисту, на якому погодили виділити з обласного бюджету 200 тисяч гривень на підтримку діяльності громадських організацій ветеранів та інвалідів Львівщини у 2008 р. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

На засіданні комісії депутати також розглянули проект Програми здійснення видатків на поховання учасників національно-визвольних змагань на 2008 рік, яку було представлено головним управлінням праці та соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації. Депутати погодили цей проект та скерували його на розгляд постійної комісії Львівської обласної ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Комісія розглянула і затвердила цільові Програми забезпечення підготовки високопрофесійних кадрів для установ охорони здоров`я у Львівському державному медичному коледжі ім. Андрея Крупинського, Вищому навчальному комунальному закладі “Львівський медичний коледж післядипломної освіти”, Самбірському та Бориславському медичних училищах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *