ОСТАННІ НОВИНИ

434 порушення природоохоронного законодавства виявили протягом 2007 року у Львові

|

300 перевірок, під час яких виявлено 434 порушення і складено 225 протоколів, провели у галузі охорони довкілля протягом 2007 року. Відтак на розгляд та прийняття рішень у правоохоронні та природоохоронні органи суди скерували 164 матеріали. Відповідно до цього було накладено штрафів на суму 67 тисяч гривень, з них стягнено більше 25 тисяч гривень. Також управління розглянуло 371 звернення громадян. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Зокрема, торік за ст.78 КУпАП «Порушення порядку здійснення викиду забруднюючих речовин в атмосферу» складено 52 протоколи; за ст.79 ч.2 КУпАП «Порушення правил експлуатації пилогазоочисних установок речовин в атмосферу» складено 16 протоколів. Ще 92 протоколи складено за ст.82 КУпАП «Порушення правил поводження з відходами»; 11 – за ст.82-7 КУпАП «Порушення вимог законодавства у сфері хімічних джерел струму»; 8 – за ст.83 КУпАП «Порушення правил застосування, зберігання, транспортування, знешкодження, ліквідації та захоронення пестицидів і агрохімікатів, токсичних хімічних речовин та інших препаратів» та 38 – за ст.153 КУпАП «Знищення або пошкодження зелених насаджень».

Усі протоколи про адміністративні правопорушення скеровано для розгляду та прийняття рішення в Державну екологічну інспекцію у Львівській області та на розгляд адмінкомісій при районних адміністраціях. Матеріали, які містили ознаки злочину, скеровувалися для прокурорського реагування у Львівську міжрайонну природоохоронну прокуратуру та прокуратуру м. Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *