ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська пивоварня минулого року збільшила виробництво пива на 30 відсотків

|

2007 рік став черговим рекордним роком для львівських пивоварів за історію існування підприємства. Виробництво пива на Львівській пивоварні цьогоріч збільшилося понад 30% порівняно з минулим роком. Плановий річний випуск бурштинового напою сягнув за позначку 14 мільйонів декалітрів і становить 14808 тис. дал виробленого пива.

У 2006 році пивоварня виробила 11370 тис. дал пива, інформує відділ зв’язків з громадськістю підприємства.

ВАТ «Львівська пивоварня» – одне з найсучасніших підприємств галузі в Україні і лідер на ринку західного регіону, входить до сімки найпотужніших виробників пива в Україні, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять пиво «Львівське». З 1999 року стратегічним інвестором ВАТ «Львівська пивоварня» є Baltic Beverages Holding (BBH), який у пропорції 50/50 належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.

Сьогодні Львівська пивоварня виготовляє такі сорти пива: «Львівське Світле», «Львівське Преміум», «Львівське 1715», «Портер», «Львівське Міцне». Крім того, на Львівській пивоварні варять пиво ТМ «Славутич», «Арсенал» та «Хмільне». Найбільшу популярність має пиво «Львівське Світле», «Портер» та «1715».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *