ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків погрожує «зачисткою» чиновникам виконавчих органів

|

Голова бюджетної комісії міської ради Андрій Стецьків розповів журналістам про те, що 4,5 мільйона гривень з видатків на державне управління депутати перенесли на ремонт внутрішньоквартальних доріг.

Голова комісії зазначив, що, на його думку, чиновники міської ради мають доволі високу заробітну платню, приблизно 2-2,5 тисячі гривень, і це треба з’ясувати, оскільки йдеться не про оклади, а про преміальний фонд, який у деякий випадках «зашкалює».

«Треба з’ясувати ситуацію з преміями, бо вони дуже високі», – зазначив А. Стецьків.

Крім того, А. Стецьків повідомив, що до першого березня виконавчі органи мають провести з комісіями аналіз своєї діяльності щодо ефективності роботи.

«Ми здійснимо оптимізацію видатків на державне управління, і ті управління, що втратили свою доцільність, будемо ліквідовувати, змінюватимемо структуру, щоб кожен чиновник працював на благо міста», – сказав він.

Відповідаючи на запитання про те, які управління можуть скоротити, А. Стецьків згадав про управління міжвідомчих проектів. «У нас є управління міжвідомчих проектів, я навіть не знаю, чим вони займаються», – сказав депутат.

Водночас голова бюджетної комісії зазначив, що в багатьох органах зафіксовано перевищення штатів. «Є багато перевищень у штаті. У виконкомі 87 радників, які не підписують жодних документів, але отримують доволі високі зарплати. Є величезні штати департаменту міського голови – не може буде апарат виконкому, більший за апарат земельного управління, який регулює всі земельні питання в місті», – сказав А. Стецьків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *