ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет області прийматимуть наступного тижня

|

Сьогодні, 28 грудня, на президії Львівської обласної ради було прийнято рішення про проведення позачергової сесії Львівської обласної ради 4 січня о 16-й год. На сесії розглядатимуть одне питання – бюджет Львівської області на 2008 рік.

“Виглядає на те, що сьогодні Верховна Рада прийме бюджет на наступний рік. Згідно із законом, ми повинні прийняти обласний бюджет за 14 календарних днів. Через свята ми можемо цього не встигнути, тому нам необхідно провести позачергову сесію, навіть у порушення регламенту (проект бюджету повинні подати на розгляд не менше, ніж за 10 днів до сесії)”, – наголосив під час засідання президії голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

На сесії мають затвердити лише захисні статті бюджету: зарплати, соціальні виплати, енергоносії. “Ми не затверджуватимемо жодної програми. Ми затвердимо суму на програми по галузях, потім кошти можна перерозподілити. Це питання ми розглядатимемо у лютому”, – додав М. Сеник.

На позачерговій сесії лише розглянуть програму по освітніх закладах у частині виплати зарплат, щоб люди змогли вчасно отримати зарплати, передає Zaxid . net .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *