ОСТАННІ НОВИНИ

За народження першої дитини платитимуть 12 тисяч, за другу 25 і за третю – 50 тисяч гривень - Тимошенко

|

При народженні першої дитини держава виплачуватиме 12 тис. грн, другої – 25 тис. грн, третьої – 50 тис. грн. Про це заявила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко сьогодні на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України.

Тимошенко сказала, що їй приємно повідомити Президенту Віктору Ющенку, що його ідея щодо виплат при народженні дитини знайшла гідне продовження. «Я думаю, що все, що пов’язане з підтримкою родин, які народжують для України українців, має бути першочерговим», – зазначила Тимошенко, нагадавши, що за народження першої дитини в Держбюджеті передбачено 12 тис. 240 грн, за другу дитину – 25 тис. грн, за третю, четверту й наступних – по 50 тис. грн.

Прем’єр також зазначила, що при доопрацювванні бюджету уряд зробить все, щоб «установити захист дітей і родин не тільки при народженні, а й до їхнього входження в доросле життя». Особливо це стосується дітей з неблагополучних родин, сиріт, дітей з неповних родин.

Також уряд планує збільшити державну соціальну допомогу інвалідам дитинства. Взагалі, за її словами, питання збільшення допомоги інвалідам є пріоритетним у проекті бюджету на наступний рік, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *