ОСТАННІ НОВИНИ

Садового у Львові оголосили розчаруванням року

|

Міський голова Львова Андрій Садовий виявився розчаруванням року. Перемогу у цій сумнівній номінації присудили львівському мерові 36 експертів, – згідно з традиційним опитуванням, яке проводять інформаційне агентство Presstime . com . ua та Інтернет-сайт Вголос. Компанію А.Садовому як політику, що найбільше розчарував львів’ян, склали також голови Львівської облдержадміністрації Петро Олійник та Львівської облради Мирослав Сеник.

Андрій Садовий відзначився ще у кількох номінаціях. Зокрема, експерти визнали його найменш комунікабельним серед львівських політиків, а спробу закриття міським головою Львова комунальної газети «Ратуша» названо найгучнішим скандалом року. Втім, експерти підсолодили мерові гіркий трунок, віддавши йому друге місце серед найуспішніших політиків. А переміг у цій номінації з великим відривом чільник БЮТ на Львівщині Іван Денькович.

Обласні лідери, як і Садовий, теж не здобули особливої прихильності львів’ ян. Так, голова ЛОДА Петро Олійник, окрім другого місця в номінації «Розчарування року», «відзначився» першістю серед політичних невдах Львівщини та третьою позицією в ряду найменш комунікабельних політиків. А голова обласної ради Мирослав Сеник небагато програв Садовому у номінації «Скандал року». В такий спосіб експерти оцінили його небажання перервати свою відпустку під час Ожидівської катастрофи.

У цьогорічних позитивних номінаціях з’ явилося чимало нових імен. За найкращий політичний дебют року нагороджено нового лідера фракції БЮТ в облраді Людмилу Козак. Найкомунікабельнішим політиком став керівник львівської міліції Михайло Цимбалюк, який підтвердив свою перемогу особистою участю у номінації нагородження.

Депутатами, що працювали найефективніше, визнано Олексія Кайду, Олега Немчінова та Богдана Кука в обласній раді, Теодора Дяківа, Юрія Кужелюка та Василя Павлюка – у міськраді.

А героєм року визнали заступника голови ЛОДА Валерія П’ ятака, насамперед «за самовіддану роботу під час ліквідації наслідків Ожидівської аварії». Лише одним пунктом поступився йому редактор «Ратуші» Микола Савельєв, якому експерти віддали шану за збереження газети у боротьбі з головним розчаруванням львів’ ян, міським головою Андрієм Садовим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *