ОСТАННІ НОВИНИ

Питання МАФів депутати вирішать цього року?

|

Депутатський корпус має намір внести питання МАФів в порядок денний останнього цього року пленарного засідання, заявив депутат Львівської міської ради, член архітектурної комісії Роман Андрусишин. Повідомляє прес-служба ЛМО Української народної партії.

На думку Романа Андрусишина, рішення про включення в порядок денний питання МАФів буде прийнято на колегії Львівської міської ради.

«Це питання потрібно якнайшвидше вирішувати. І вирішувати так, як це пропонує депутатська комісія. А вона, як відомо, взяла на себе частину роботи виконавчих органів і разом з підприємцями розробила понад половину положення», – зазначив Р. Андрусишин.

Він також повідомив, що більшість депутатів Львівської міської ради розділяє позицію депутатської комісії, яка розробляла положення про розміщення малих архітектурних форм.

«А в тому, як нині розгортаються події, винні лише виконавчі органи. Вони мали достатньо часу, щоб розробити не лише нормальне положення, а й подати на розгляд ради локальну схему розміщення кіосків. Нічого дивного, що підприємцям урвався терпець», – додав депутат.

Нагадаємо, що «Об’єднання підприємців «Місто Лева» пригрозило перекрити дороги, якщо сесія Львівської міськради в четвер, 27 грудня, не розгляне питання МАФів першим у порядку денному. Про це заявили представники підприємців Андрій Антонищак та Роман Жук під час прес-конференції сьогодні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *