ОСТАННІ НОВИНИ

Тривають урочистості з нагоди 70-ї річниці від дня народження В’ячеслава Чорновола

|

З нагоди 70-ї річниці від дня народження В’ячеслава Чорновола з 1 по 28 грудня Львівська крайова організація «Молодий народний рух» запланувала низку заходів на Львівщині, повідомляє прес-служба Львівської крайової організації «Молодий народний рух».

Як зазначив голова ЛКО «Молодий народний Рух» Валерій Веремчук, «діяльність В’ячеслава Чорновола – приклад для кожного молодого українця, приклад патріотизму, жертовності та відданості своїм переконанням, а заходи, що відбуваються, мають допомогти молодій особистості відшукати для себе орієнтири державницького і патріотичного спрямування».

У рамках річниці від дня народження Чорновола, в освітніх установах відбувається показ фільму «Той, що пробудив кам’яну державу», також триває курс лекцій про життєвий шлях та політичну діяльність, конкурс творчих робіт серед учнів 10-11 класів на тему «Життя В. Чорновола очима молоді».

Окрім цього, заплановано проведення дебатів на історичному факультеті на Кубок імені В. Чорновола, виставки фотографій і книг про політика та пам’ятні концерти і творчі вечори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *