ОСТАННІ НОВИНИ

Над міським бюджетом на наступний рік немає кому працювати?

|

Над міським бюджетом Львова на наступний рік ніхто не працює. Про це заявив сьогодні під час прес-конференції голова фракції ЛМО УНП, член бюджетної комісії Юрій Кужелюк.

За його словами, на основі цільових фондів з продажу землі та майна можна вже було б складати міський бюджет. Проте виконавчі органи не поспішають представити ніяких програм. Крім того, Юрій Кужелюк зазначив, що для успішного формування міського бюджету в ЛМР немає фахівця, який би займався питанням стратегії розвитку Львова.

«Важливим питанням на наступний рік залишається розробка програми енергозбереження, оскільки ціна на газ однозначно збільшуватиметься. Крім того, ми провалили створення ландшафтної карти Львова, на розробку якої мали виділили 600 тисяч гривень» – наголосив Ю. Кужелюк.

Також, за його словами, залишаються важливими питання охорони історичної спадщини міста, відтак місто надаватиме кошти на моніторинг стану будинків, які є належать до архітектурної спадщини.

Водночас депутат прогнозує, що наступного року міська рада знову вирішуватиме питання «Теплоенерго» та сміттєзвалищ, оскільки цього року їх вирішити так і не вдалося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *