ОСТАННІ НОВИНИ

70% рекламних вивісок у Львові розміщено незаконно

|

Зі 700 вивісок, розміщених на пам’ятках архітектури Львова, лише 167 (25,9%) мають відповідні погодження. Про це на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету повідомив головний художник міста Володимир Сколоздра.

Як повідомив В. Сколоздра, зокрема, незаконну рекламну вивіску встановила ТзОВ “Торгова компанія “Система”, що на площі генерала Г. Григоренка, 4. Також “Львівська пивоварня” встановила не погоджену вивіску на площі Галицькій, 7, чим знищила дах будівлі. На площі Міцкевича, 9 незаконно встановили біжучу стрічку. Проте управління архітектури не має права демонтувати їх.

Міський голова Львова Андрій Садовий висловив незадоволення роботою управління архітектури та головного художника Львова, заявивши, що вони не можуть адекватно вирішити цю проблему. І доручив В. Сколоздрі офіційно звернутися з цим питанням до прокуратури міста та в інші відповідні органи, а також демонтувати вивіски, які не мають погодження, у межах чинного законодавства.

Крім того, буде створено робочу групу, яка займатиметься регулюванням розміщення рекламних вивісок. Очолить цю групу директор департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *