ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде загальнонаціональний проект "Живе мистецтво"

|

Загальнонаціональний проект “Живе мистецтво” стартує 25 грудня у Львівській галереї мистецтв. Метою проекту є популяризація українського мистецтва, підвищення рівня знань про вітчизняні музеї та збільшення кількості їх відвідувачів. Про це під час сьогоднішнього круглого столу повідомила куратор проекту у Львівській галереї мистецтв Оксана Червонюк.

Ініціаторами та розробниками проекту “Живе мистецтво” стали молочна компанія “Галичина” та Майстерня великих ідей “Ganka” (Київ).

“Ідея проекту проста: мистецтво живе, коли в нього є адресат. Упродовж кількох місяців у школах, парках та на вулицях міста дітям і молоді роздаватимуть листівки-розмальовками з контурними зображеннями творів із колекції Львівської галереї мистецтв. Їх потрібно розмалювати на власний мистецький смак, прийти до музею і порівняти з оригіналом”, – зазначила фахівець зі зв’язків з громадськістю молочної компанії “Галичина” Наталія Головачко.

За її словами, кожен юний художник під час відвідин експозиції отримає подарунки – значок “Я вмію малювати” та магніт від “Галичини”.

Як зазначила куратор проекту О.Червонюк, львівський етап проекту відбуватиметься на базі Львівської галереї мистецтв та Палацу Потоцьких. Вже готовий перший наклад листівок із зображенням восьми творів експозиції. Повідомляє Zaxid.net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *