ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові борються з корупцією на двійку?

|

Жителі Львова вважають, що державні установи, покликані боротися з корупцією, не виконують свого завдання. Про це свідчать результати опитування, яке провели представники Львівської крайової організації партії «Велика Україна».

Жодна із запропонованих інституцій – Президент, Верховна Рада, міська рада, уряд, прокуратура – на переконання жителів Львова, не заслуговує навіть «трійки» у боротьбі з подоланням цього явища.

Львів ’ янам пропонували поставити цим установам оцінки. Максимально можна було отримати 5 балів, утім, ця цифра виявились далеко недосяжною. Найнижче оцінили Верховну раду – 1.906 бали, Кабмін посів друге місце з кінця – 2.027 бали.

Як виявилось, найефективніше на думку львів’ян бореться з антикорупційною діяльністю Президент – 2.717 бали. Наступними виявились Львівська міськрада та прокуратура – 2.308 та 2.046 бали відповідно.

Слід зважати на той факт, що на львів’ян, певною мірою, вплинули чутки про чисельні підкупи депутатських голосів та лобіювання у стінах парламенту певних інтересів, повідомляють представники «Великої України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *