ОСТАННІ НОВИНИ

Першокласникам Львова святий Миколай подарує ще й аудіоказки

|

Аудіокнижку українських казок «Казочки для малят» презентували сьогодні у Львові. Як повідомила під час прес-конференції директор рекламного агентства «Люкс», з ініціативи якого вдалося реалізувати проект, Ірина Шинкаренко, з 19 до 27 грудня святий Миколай відвідає кожну загальноосвітню школу Львова і подарує кожному першому класові аудіокнижку з казочками. Крім цього, диски з казками передадуть у дитячі будинки, спеціалізовані школи та аудіобібліотеки.

До презентованої аудіокнижки увійшло п’ять українських казок про справжню дружбу, любов до батьків та батьківщини. Зокрема, першокласники зможуть послухати казку «Три метелики» Лесі Українки, «Країна піжамчиків»Марічки Крижанівської, «Казка про співочу вишеньку» Юрія Синенького, «Промінчик» Людмили Скибчик та «Вишнева пташка» Марії Дяків. Закінчується аудіокнижка колисковою, яку написала та заспівала учасниця проекту «Шанс» Олена Корнєєва.

Наразі аудіокнижка вийшла тиражем 1000 примірників. Вартість проекту, за словами Ірини Шинкаренко, – близько 150 тисяч гривень. Відтак фінансово проект підтримали компанія «Інтергал-буд» та «Райффайзен Банк Аваль».

Уже наступного року автори ідеї планують випустити аудіокнижку більшим тиражем, аби вона стала доступною для всіх охочих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *