ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий зізнався двірникам, що в дитинстві любив підмітати

|

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні вручив премії найкращим двірникам Львова. Загалом їх було 55, однак деякі з різних причин не змогли прийти. Окрім грошових премій по 500 гривень, двірникам вручали коробку шоколадних цукерок «Мулен Руж» і троянду.

Щоправда, Андрій Іванович запізнився рівно на 21 хвилину, але тут же зворушив присутніх майстрів віника і совка оповіддю про те, як він маленьким їздив до бабці в село і дуже любив, коли на подвір’ї було чисто. А коли так не було, то сам брався за віник і підмітав. «Я дуже любив цю роботу», – сказав він.

Також міський голова підкупив аудиторію словами про те, що для нього немає різниці між роботою двірнички та заступника міського голови, бо кожен має свою роботу виконувати якісно. Водночас міський голова закликав двірників не бути байдужими і говорити людям правду, особливо, коли йдеться про тих, хто смітить на вулицях Львова. «Не треба боятися робити людям зауваження», – напучував він двірників.

Як уже повідомляли, грошові премії по 500 гривень найкращим двірникам Львова видали за зразкове наведення порядку в місті під час відзначення заходів до 75-ї річниці Голодомору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *