ОСТАННІ НОВИНИ

До дня Св. Миколая Фонд Пінчука допомагає багатодітним сім’ям Львівщини

|

Фонд Віктора Пінчука розпочав роботу з надання допомоги багатодітнім сім’ям Львівщини, які виховують 10 та більше дітей. Програму започатковано в рамках підтримки ініціативи Президента України про надання допомоги багатодітним родинам України. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Протягом візиту до Львова напередодні Дня Святого Миколая віце-президент Фонду з питань охорони здоров’я Лариса Полякова взяла участь у зустрічі зі спілкою багатодітних матерів Львівської області. На зустрічі, ініційованій Львівською обласною державною адміністрацією, обговорювались питання щодо системної спільної роботи між державними, громадськими та бізнес-організаціями з багатодітними сім’ями Львівщини.

“Для нас дуже важливо підтримати багатодітні родини та забезпечити дітям гідні умови для розвитку та навчання. І приклад цих двадцяти двох сімей з Львівщини, які виховують 224 дитини, є гідним прикладом того, як любов до дітей, до життя, до Бога найкраще втілюється у щоденному житті»,- розповіла Лариса Полякова.

Фонд Віктора Пінчука привітав з Днем Святого Миколая багатодітні родини та дітей зі Львова та Львівської області. В акції привітання сімей, які мешкають практично у всіх районах Львівщини, взяли участь волонтери – учасники Стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука «ЗАВТРА.UA» – студенти Львівської політехніки та Аграрного університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *