ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року дитсадків побільшає

|

Наступного року міська влада планує відновити вже існуючі та побудувати нові дитсадки, повідомила під час сьогоднішнього брифінгу начальник міського управління освіти Надія Оксенчук.

За її словами, у залізничному районі проводяться роботи з відновлення ДНЗ № 83 «Казка», що на вулиці Патона; на початку 2008 року там планують відкрити 6 груп для 120 дітей. У Сихівському районі також тривають ремонтні роботи у садочку №78 на вулиці Чукаріна,9, котрий розрахований на 12 груп для 240 дітей.

Окрім того, у наступному році планується відкрити додатково 31 групу для 620 дітей у діючих дошкільних закладах. Також у мікрорайоні Сихів будують ще один садочок, розрахований на 6 груп. Загалом, за останні два роки кількість груп у дошкільних навчальних закладах збільшилася до 732.

На відкриття нових груп та ремонти у садочках із загального фонду бюджету призначено 600 тисяч гривень, з бюджету розвитку – 100 тисяч гривень, ще 250 тисяч отримали з державної субвенції.

«Попит на садочки надзвичайно великий, тому місто грошей цього року не пошкодувало. Тішить, що зростає кількість відкритих груп у дитячих садочках. Минулого року відкрили 31 групу, а цього року – 34. Зараз нагально потрібно будувати дитсадок на Левандівці», – повідомила Надія Оксенчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *