ОСТАННІ НОВИНИ

Пластуни допомогли Святому Миколаю

|

До дня святого Миколая пластуни Львівської станиці Національної скаутської організації «Пласт» подарували свято дітям-сиротам. Вони відвідали з подарунками і святковою програмою вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів.


Протягом багатьох років Пласт за сприяння Мальтійської служби допомоги опікується сиротинцем у селі Жовтанці та школою-інтернатом у Сколе, а також відвідує школу-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку у Лопатині. Як і щороку, приготування розпочалися ще за місяць, коли пластуни відвідали дитячі будинки і спільно з дітьми написали листи до святого Миколая.

Згодом ці листи рознесли по церквах і спільно з парафіянами львівських храмів пластуни протягом місяця збирали подарунки для дітей-сиріт. Напередодні свята подарунки святково оформ или, і 19 грудня до вихованців школи-інтернату, що у Сколе, завітає пластовий святий Миколай. Пластуни поставлять виставу, згодом роздаватимуть подарунки від святого Миколая, проведуть ігри і співатимуть з дітьми пісні.

Ще раніше, 15 грудня, пластуни у рамках вже традиційної акції «Миколай все бачить» відвідали школу-інтернат у Лопатині. З їхньою допомогою діти майстрували, малювали, бавилися ігри. Організатори цього року підготували маленькі фотосесії і наприкінці подарували на пам`ять кожній дитині фото.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *