ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий проводить чистку кадрів?

|

Прес-служба міської ради повідомляє про два нові кадрові призначення. За даними прес-служби, новим начальником інспекції державного архітектурно-будівельного контролю став за контрактом Дмитро Пецій. До цього він працював начальником юридичного відділу податкової інспекції міста і замінив на посаді Віру Солоху, яка була в.о. начальника управління. Про причини її заміни прес-служба не повідомляє.

Так само не повідомляють про причини заміни керівника адміністративно-технічного управління Василя Скрипичайка. Тепер замість нього управлінням керуватиме Інна Свистун, яка брала участь в організації та проведенні VII Львівського Міжнародного інвестиційного форуму «Євро-2012: Україно, вперед!» та в організації святкування 750-річчя Львова.

Минулого тижня було проведено ще одну управлінську рокіровку – замість Богдана Саміла начальником організаційного управління став Ігор Сірко.

Крім того, поінформовані джерела кажуть, що директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Марія Же ліско пішла на лікарняне, з якого, скоріш за все, не повернеться на свою посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *