ОСТАННІ НОВИНИ

Інкубатори для недоношених немовлят придбають за зібрані кошти з «Аукціону надій»

|

Студенти Львівського інституту банківської справи УБС НБУ проведуть благодійний «Аукціон надій». Усі зібрані кошти скерують на закупівлю інкубаторів для недоношених немовлят. Про це повідомляє прес-служба Інституту банківської справи НБУ.

Благодійна акція, як і торік, пройде із дотриманням правил проведення аукціонів. Свої лоти вже пожертвували відомі державні діячі України, зірки культури, спорту, шоу-бізнесу. Загалом зібрано 10 лотів, стартова ціна кожного з них – 1000 гривень.

Як розповіла ректор Університету банківської справи НБУ Тамара Смовженко, перший «Аукціон надій» перевершив усі сподівання студентів та керівників навчального закладу. За один вечір студенти зібрали майже 50 тисяч гривень, які спрямували на благодійність. За зібрані кошти цьогоріч закуплять медичне обладнання для комунального міського пологового будинку №1, що на вулиці Мечнікова. За словами головного лікаря клінічного пологового будинку Людмили Шекети, у лікарні є лише два інкубатори, а необхідно як мінімум п’ять. Вартість інкубатора екстра-класу коштує майже 75 тисяч гривень. Людмила Шекета сподівається, що успішно реалізована студентська ініціатива допоможе закцентувати увагу міської та обласної влади на цій проблемі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *