ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів ЛОР турбує вирубування білої ялиці

|

Львівську обласну раду з питань екології природних ресурсів та рекреації турбує виконання рішення заборони вирубування ялиці білої до новорічних свят, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Голова постійної комісії ЛОР Михайло Коваль повідомив, що в цілому рішення обласної ради від 2003 року, яке забороняє вирубування ялиці білої на новорічні свята, виконують, хоча фактів його порушення ще багато.

Коваль повторно ініціюватиме звернення до колег Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької обласних рад, яке не було підтримано на сесії Львівської обласної ради. Також депутати вирішили звернутися до громадськості з проханням не купувати контрабандні ялинки.

За словами Коваля, у попередні роки кількість незаконних вирубувань ялиці зменшилася у зв’язку з популяризацією штучних ялинок та новорічних ялинкових букетів.

Депутати Львівської обласної ради – члени постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації вирішили брати участь у низці теле- та радіопередач на цю тематику. Заплановано виготовити відповідну соціальну рекламу з цього приводу, а також випустити інформаційні буклети.

Також, аби зменшити кількість вирубаних ялиць, в області організують ялинкові базари, на яких реалізовуватимуть законно зрубані ялинки з відповідними документами, передбаченими законодавством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *