ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створили робочу групу щодо запровадження аварійно-рятувальної служби – 112

|

З метою оперативного реагування на аварійні ситуації побутового, виробничого та стихійного характеру у Львові створили робочу групу з питань запровадження централізованої диспетчерської аварійно-рятувальної служби – 112. Розпорядження про це підписав міський голова Львова А. Садовий.

Розпорядженням затверджено склад групи, яка до нового року повинна підготувати структуру, штатну чисельність та нормативно-правову базу впровадження цієї служби та розробити єдину комп’ютерну базу зведеної та узагальненої інформації з надзвичайних ситуацій.

Також до кінця року їм необхідно встигнути проаналізувати структуру, матеріально-технічну базу, провести повну інвентаризацію аварійно-рятувальних служб львівських КП та розглянути й обговорити як варіант створення аварійно-рятувальної служби – 112 на базі диспетчерської служби головного управління МНС у Львівській області.

До 31 грудня члени робочої групи повинні вийти з пропозицією до Кабінету Міністрів України про підтримку пілотного проекту створення у Львові централізованої диспетчерської служби – 112.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *