ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільша заборгованість на Львівщині – з плати за землю та місцевих податків

|

Головне фінансове управління облдержадміністрації звітує, що за 11 місяців поточного року планові показники надходжень з плати за землю, місцевих податків і зборів, державного мита не виконано. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

У кількох районах окремі сільські бюджети до плану за 11 місяців недоотримали доходи у незначних сумах; це свідчить про недоліки в організації виконання планових показників та співпраці з податковими органами. Це стосується Бродівського, Городоцького, Золочівського, Перемишлянського та інших районів.

Одним із вагомих факторів, що негативно впливають на виконання прибуткової частини місцевих бюджетів, залишається значний податковий борг. Сума недоплати на 1 грудня становить 25,0 млн. грн., з яких 13,3 млн. грн. – з плати за землю.

Найбільше заборгували платники у Львові – 11,6 млн. грн., Дрогобичі – 2,6 млн. грн., Червонограді – 2 млн. грн. і Бориславі – 0,8 млн. грн.; у Жидачівському районі – 1,9 млн. грн., Сокальському – 0,9 млн. грн., Яворівському – 0,8 млн. грн. Суттєве зростання заборгованості перед бюджетом порівняно з початком року допущено у м. Бориславі (на 86%), Жидачівському (в 6,6 раза), Яворівському (в 2,3 раза), Сколівському (в 2,3 раза) районах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *