ОСТАННІ НОВИНИ

У селі Воля Якубова вшанують пам`ять Андрія Мельника

|

Урочистості з нагоди відзначення 117-ї річниці від дня народження визначного українського військового і політичного діяча, голови Проводу українських націоналістів, полковника Андрія Мельника проведуть у селі Воля Якубова 16 грудня з ініціативи Львівської обласної організації Української народної партії (ЛОО УНП). Про це повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

На думку одного з організаторів заходу, заступника голови ЛОО УНП Ярослава Тимчака, постать Андрія Мельника несправедливо забута. «Прізвище Андрія Мельника незаслужено значно рідше згадують порівняно з Романом Шухевичем чи Степаном Бандерою, хоча він зробив для України не менше. Саме Андрій Мельник був найближчим соратником Євгена Коновальця та стояв біля витоків створення українських збройних формувань. Цими урочистостями ми хотіли ще раз нагадати українцям про цю визначну людину», – каже Ярослав Тимчак.

У рамках святкування пройде молебень біля пам’ятника голові ПУН Андрію Мельнику, урочисте віче та концерт соліста гурту «Вогневир» Богдана Ляльки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *