ОСТАННІ НОВИНИ

Святому Миколаю потрібні водії!

|

Усіх тих, хто може допомогти помічникам Святого Миколая під час розвезення подарунків по домівках потребуючих дітей Львова 17 та 18 грудня, просять зголоситися до оргкомітету благочинної акції «Миколай про тебе не забуде», повідомляють організатори акції.

«До дня Святого Миколая залишилося декілька днів. І від нас залежить чи віра у чудо та добро не згасне у серцях потребуючих дітей Львова. Запрошуємо всіх людей доброї волі стати Ангелами Добра і допомогти принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує», – оргкомітет.

Водіїв просять зголошуватися за номерами 8-097-777-52-42, 8-067-39-49-230

Доставляння подарунків у квартири потребуючих дітей відбуватиметься 17-18 грудня з третьої дня до дев’ятої години вечора.

Нагадаємо, в рамках акції «Миколай про тебе не забуде», до 18 грудня учні старших класів та студенти збирають солодощі, книжки, канцелярські речі та іграшки для майже 3-ох тисяч дітей, які могли би залишитися без подарунка від Святого Миколая.

До оргкомітету акції вже зголосилося близько 600 волонтерів (учні старших класів та студенти львівських ВНЗ). Усі вони стануть помічниками Святого Миколая, допомагатимуть пакувати подарунки, розноситимуть їх по домівках потребуючих дітей міста та візьмуть участь у святковій акції в центрі міста.

Акцію уже всьоме організовує МГО «Академія української молоді». Молодіжна організація співпрацює з навчальними закладами та різними спільнотами.

У Львові їх підтримують такі громадські організації як «Золота молодь Винник», Центр волонтаріату при МБФ «Карітас-Україна», МГО «Молодіжний націоналістичний конгрес», управління освіти, управління соціального захисту населення, відділ у справах дітей та відділ молоді Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *