ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий зустрівся з працівниками іподрому

|

Зустріч міського голови Львова Андрія Садового з колективом львівського іподрому, керівництвом, профспілкою та страйковим комітетом підприємства відбулася вчора, 11 грудня. Про це повідомляє прес-служба міської ради

Під час зустрічі міський голова наголосив на неприпустимості приватизації іподрому з будь-якого приводу. «Враховуючи значимість іподрому для міста і для держави, це повинно бути підприємство загальнодержавного значення. Питання збереження унікального підприємства та досвіду львівських конярів є пріоритетним завданням», – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також міський голова запропонував створити робочу групу із залученням представників іподрому та міської ради для розроблення спільної концепції розвитку підприємства.

Натомість у заяві трудового колективу іподрому, що надійшла на адресу редакції, вкотре зазначено, що працівники проти передачі іподрому в комунальну власність, оскільки побоюються, що міське керівництво цікавить виключно земля, а не розвиток конярства. Свої побоювання вони аргументують тим, що пан Садовий і досі не представив їм плану розвитку підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *