ОСТАННІ НОВИНИ

Робоча група погодила структуру Статуту територіальної громади Львова

|

Структуру статуту територіальної громади Львова обговорили вчора на засіданні робочої групи у Львівській міській раді. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив заступник начальника секретаріату міської ради Любомир Зубач, відтепер робоча група безпосередньо працюватиме над наповненням статуту конкретними нормами.

«Зокрема, 14 грудня у великій сесійній залі Львівської міської ради відбудуться перші громадські слухання, на яких буде обговорено концепцію статуту міста. Організатором громадських слухань виступила громадська організація «Львівська обласна рада молодих вчених та спеціалістів»,- додав Любомир Зубач.

У рамках реалізації проекту, що отримав підтримку Львівської міської ради, до кінця року передбачено підготовку пропозицій до проекту статуту громади в новій редакції, обговорення його на кафедрі конституційного, адміністративного та фінансового права, а також кафедрі цивільного права і процесу ЛНУ ім. І.Франка. Проект Статуту територіальної громади Львова планують розробити до травня наступного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *