ОСТАННІ НОВИНИ

Люди з особливими потребами отримали подарунки від міської ради

|

Близько 20 громадських організацій, що працюють з людьми з особливими потребами, отримали подарунки від управління соціального захисту Львівської міської ради. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, серед подарунків, придбаних для громадських організацій, були телевізор, обігрівач, порохотяги, MP3-плеєри, набори посуду, фотоапарат, музичні інструменти, флешки, акрилові та люмінесцентні фарби тощо.

Як повідомила начальник інформаційно-аналітичного відділу управління соціального захисту Львівської міської ради Соломія Нарольська, при виборі подарунків насамперед враховувалися потреби кожної громадської організації.

Вручення подарунків відбулось 7 грудня на урочистому вечорі, присвяченому Міжнародному дню людей з особливими потреба та Міжнародному дню волонтера. Вечір відбувся в рамках тижня заходів «Місто Львів – відкрите для всіх».

Також під час урочистостей було відзначено дитячі колективи осіб з особливими потребами, які беруть участь у театральних, пісенних та поетичних фестивалях

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *