ОСТАННІ НОВИНИ

Місто виділило «Львівелектротрансу» гроші на ремонт 8 трамваїв та 3 тролейбусів

|

На капітальний ремонт міського електротранспорту рішенням виконкому місто виділило «Львівелектротрансу» 1 мільйон 300 тисяч гривень. Ці гроші призначені для ремонту 8 трамваїв та 3 тролейбусів. Про це повідомив сьогодні під час брифінгу виконуючий обов’язки директора ЛКП «Львівелектротранс» Віталій Чаговець.

«Щоб не було пікового навантаження, треба 80 тролейбусів. Зараз ми випускаємо на лінію 68-70 машин. Нашою проблемою є те, що не вистачає і машин, і водіїв» – каже директор тролейбусного депо Володимир Кириленко. За його словами, водіїв для львівських тролейбусів критично не вистачає через низьку зарплату та складну відповідальну роботу.

«Нині на маршрути виходять водії-пенсіонери, що підуть з роботи сьогодні-завтра. А нових водіїв ми не можемо набрати – бо ніхто не хоче до нас йти», – каже він.

Крім того, за словами виконуючого обов’язки директора ЛКП «Львівелектротранс», недоцільним є зараз витрачати кошти, піднімаючи заробітну платню, і набирати водіїв, поки не укомплектований рухомий склад тролейбусного парку – адже тоді будуть водії, а не буде тролейбусів та запчастин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *