ОСТАННІ НОВИНИ

Сербія готова віддати Чуркіна Україні

|

Сербія має намір провести екстрадицію голови наглядової ради львівського Заводу комунального транспорту (колишній ЛАЗ) Ігоря Чуркіна до України.Про це журналістам повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За даними прес-служби, 5 грудня районний суд Бєлграда (Сербія) виніс ухвалу про арешт Чуркіна і передачу його українській стороні. МВС супроводжує підготовку документів з його екстрадиції.

Як повідомлялося, 5 грудня сербське відділення Інтерполу затрималоЧуркіна, який перебував у міжнародному розшуку Інтерполу. Чуркіна затримали на прохання українського відділення Інтерполу для дачі пояснень у рамках кримінальної справи, порушеної Миколаївською обласною прокуратурою за фактом нібито порушень під час приватизаційного конкурсу при купівлі Чорноморського суднобудівельного заводу, передає proUA.

Російські бізнесмени брати Ігор і Олег Чуркіни контролюють компанію «Судмашпром» (раніше Миколаївська малотоннажна верф).

49,8% акцій Заводу комунального транспорту належать Львівському автобусному заводу, по 24,99% акцій – компаніям Dankar Kft і Farma Market Kft (Угорщина).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *