ОСТАННІ НОВИНИ

ВНЗ та школи Львова підтримали акцію «Миколай про тебе не забуде»

|

Благочинну акцію для потребуючих дітей Львова «Миколай про тебе не забуде» уже підтримали студенти низки ВНЗ та шкіл Львова, повідомив оргкомітет акції.

Зокрема, благочинний захід підтримали студенти Львівського національного університету імені Івана Франка, Українського католицького університету, НУ „Львівська політехніка”, Лісотехнічного університету, ЛНМУ імені Данила Галицького, коледжу імені Івана Труша, Львівського медичного коледжу, Львівської академії мистецтв, Поліграфічного технікуму.

Також акція проходитиме майже у 40 середніх школах, ліцеях та гімназіях Львова.

До оргкомітету акції вже зголосилося близько 400 волонтерів – учнів старших класів та студентів львівських ВНЗ. Усі вони стануть помічниками Святого Миколая і допомагатимуть під час роботи Фабрики Миколая, візьмуть участь у святковій акції в центрі міста та розноситимуть подарунки по домівках потребуючих дітей Львова.

Акцію організовує МГО „Академія української молоді”. Молодіжна організація співпрацює вже сьомий рік поспіль з навчальними закладами та спільнотами. У Львові їх підтримують такі громадські організації як «Золота молодь Винник», Центр волонтаріату при МБФ «Карітас-Україна», МГО «Молодіжний націоналістичний конгрес».

У рамках проведення акції «Миколай про тебе не забуде» впродовж грудня учні старших класів та студенти збирають солодощі, книжки, канцелярські речі та іграшки близько 3 тисячам потребуючим дітям. З 10 грудня всі ці речі будуть привезені до Фабрики Святого Миколая, яка традиційно працюватиме в Українському Католицькому Університеті до 18 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *