ОСТАННІ НОВИНИ

Операція «Перевізник: зима-2007» виявила 275 серйозних порушень

|

Працівники відділу ДАІ Львова під час операції «Перевізник: зима-2007» присвяченої профілактиці аварійності та забезпеченню належного стану рухомого складу автогосподарств-перевізників виявлено 275 серйозних порушень правил дорожнього руху. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив старший інспектор відділення Державної автотехнічної інспекції у Львівській області Віталій Боянівський.

Як розповів В. Боянівський, за листопад, з метою профілактики аварійності, здійснено 32 перевірки перевізників. Під час перевірок оглянуто близько 1200 транспортних засобів, з них – 350 виявлено технічно несправними.

Основними порушеннями стали заблоковані аварійні виходи, самовільно встановлені сидіння чи їх відсутність, несправність гальмівних систем та «лисі» шини. Також під час операції правоохоронці затримали двох водіїв маршруту № 76 та 77, які працювали у нетверезому стані.

За словами В. Боянівського, у відповідні установи, під час акції «Перевізник: зима-2007», скеровано чотири інформації про недоліки діяльності МПП «Шерол», ПАП «Ряснянське», АТП «Коваленко» та ПП «Автобан».

Загалом складено 275 протоколів про адміністративні правопорушення на водіїв «маршруток».

«Від початку року було скеровано 46 подібних інформацій, за якими сімох приватних підприємців позбавили ліцензії на перевезення», – заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *