ОСТАННІ НОВИНИ

Потенційний інвестор за два тижні не має шансів виконати умови конкурсу - Гірняк

|

Виконати умови конкурсу на визначення інвестора будівництва стадіону за два тижні практично неможливо, вважає депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк. Про це повідомляє прес-служба ЛМО Української народної партії. Секретар земельної комісії міськради вважає, що це неможливо за такий короткий час, бо інвестори повинні подати до мерії містобудівне обґрунтування освоєння 33 гектарів землі та гарантії на 100 мільйонів євро.

За словами пана Гірняка, в таких умовах може бути тільки два варіанти – або керівництво міста вирішило взагалі не шукати інвестора, або вже вело переговори з кимось з інвесторів кулуарно.

«У цьому сенсі мене дуже непокоїть заява першого заступника міського голови про те, що місто може продати ділянку і самостійно побудувати стадіон» – зазначив В.Гірняк.

За його словами, міські чиновники до кінця не прорахували економічної доцільності проведення у Львові чемпіонату Європи з футболу, через що Львів може втратити великі гроші.

Цікавим є те, що депутати досі не знають, хто є потенційним інвестором. «Я передбачаю, що через це на останній в цьому році сесії депутатському корпусу запропонують проголосувати за одного-єдиного інвестора, бо іншого просто не буде» – каже Володимир Гірняк.

Нагадаємо, сьогодні офіційно оголошено конкурс на визначення інвестора будівництва стадіону на вулицях Стрийській-Кільцевій. Результати конкурсу мають оголосити 19 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *