ОСТАННІ НОВИНИ

Містобудівельна рада розгляне проект реконструкції стадіону «Україна»

|

Згідно з домовленістю між Львівською міською радою та футбольним клубом «Карпати», містобудівельна рада розглядає другий варіант концепції реконструкції стадіону «Україна». Всі ділянки для забудови розглядатимуться на конкурсній основі. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив директор департаменту містобудування Андрій Павлів.

За словами А.Павліва, перший варіант реконструкції стадіону Україна та розбудови навколишнього комплексу відхилили через надмірну щільність забудови території навколо стадіону. Державний інститут «Містопроект» врахував усі зауваження у другому варіанті та подасть проект на обговорення шостого грудня.

Павлів також розповів, що спірна ділянка, яку передбачено під будівництво готелю, є майном міста, а те, що ділянку самочинно захопили, нічого ще не означає. Ділянка входить до конкурсу забудови, а тих, хто зробив з неї загороджений склад будівельних матеріалів та ринок, вочевидь, виселять.

Крім того, він повідомив, що другий варіант концепції реконструкції стадіону і навколишньої території площею 25 гектарів, передбачає будівництво підземних та наземних паркінгів, три готельні комплекси, тренувальні поля, блок навчальних приміщень, комплекс водних процедур тощо. Існує ймовірність, що після реконструкції спортивна арена зможе приймати також легкоатлетичні змагання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *