ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА оголосила конкурси на визначення перевізників приміських і міжміських маршрутів

|

Львівська обласна державна адміністрація оголосила конкурси на визначення перевізників для роботи на 68 автобусних маршрутах загального користування приміського та міжміського сполучення. До участі у конкурсі не допускаються претенденти з автобусами, переобладнаними з вантажних транспортних засобів.

Плата за участь у конкурсі за оборотні рейси одного автобуса приміського маршруту становить 399 гривень, міжміського – 449 гривень. Подати документи на участь у конкурсі необхідно до 18 грудня 2007 року. Претенденти повинні надати інвестиційний проект-зобов ’ язання щодо оновлення рухомого складу на маршруті протягом року, якщо автобуси, які пропонуються на маршруті, не відповідають умовам конкурсу.

До участі у конкурсах на автобусні маршрути, які обслуговують гірські населені пункти, не допускаються автобуси, що працюють на газових установках та з терміном експлуатації більше 10 років.

Отримати бланки та подати документи на участь у конкурсі перевізники можуть за адресою: м. Львів, вул. Окружна, 57, кімн. № 21, тел. 238-82-57, 237-47-01.

Конкурси проводитимуться 21 грудня 2007 року з 14 години за адресою: м. Львів, вул.. Винниченка, 18, кімн. 257.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *