ОСТАННІ НОВИНИ

Особливу увагу неповносправні у Львові матимуть з 3 до 8 грудня

|

Щоб привернути увагу громадськості до проблем людей з особливими потребами та задля сприяння їх реабілітації й соціальної адаптації цього тижня у Львові проведуть акцію «Місто Львів – відкрите для всіх». Про це повідомила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович. Заходи проходитимуть з 3 по 8 грудня. Акцію приурочено до Міжнародного дня інвалідів, який відзначають 3 грудня.

У рамках акції «Місто Львів – відкрите для всіх» проведуть низку заходів. Серед них – День відкритих дверей у Львівському центрі соціального захисту та реабілітації інвалідів «СОЗАРІН» та в Благодійному фонді Львівського центру підтримки осіб із загальними розладами «Відкрите серце» – тут демонструватимуть роботу реабілітаційного центру, можна буде подивитися фільм і виставу театру ляльок.

ГО «Непротоптана стежина» цього тижня проведе майстер-клас «Чорний театр як метод роботи з людьми з особливими потребами». А в навчально-реабілітаційному центрі «Джерело» відкриють фотовиставку, присвячену висвітленню потреб неповносправних осіб.

Також із 3 по 6 грудня люди з особливими потребами матимуть змогу безкоштовно відвідати «Кінопалац» на Театральній та кінопалац «Копернік», Історичний музей та Національний музей імені А. Шептицького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *