ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочинається благодійна акція «Різдвяна свічка»

|

Від початком Різдвяного посту Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» розпочинає щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Різдвяна свічка», зібрані кошти від якої йдуть на допомогу соціально незахищеним дітям. Із благословення Блаженійшого Любомира акція охоплює всі єпархії і екзархати Української греко-католицької церкви в Україні та деякі громади за кордоном. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

«Висловлюючи подяку тим, у кого в минулі роки на Різдво горіла свічка з написом „Різдвяна допомога дітям”, щиро запрошуємо всіх до участі в цій благородній справі. Кожен, хто у Святвечір запалить на святковому столі таку свічку, допоможе запалити вогник надії у дитячих серцях», – сказала координаторка акції пані Лідія Ковальська, директорка благодійного фонду «Карітас Стрийської єпархії УГКЦ».

Акція полягає в розповсюдженні, передовсім через парафії, спеціально виготовлених свічок. Цьогорічні свічки мають ще й ту особливість, що виготовлені вони в майстерні фонду

«Карітас – Львів УГКЦ», у якій працюють особи з інтелектуальними функціональними обмеженнями.

За зібрані пожертви організації «Карітас» надають допомогу дітям, які особливо цього потребують – сиротам, напівсиротам, дітям вулиці, дітям із неблагополучних та багатодітних родин, допомагають у їх лікуванні та оздоровленні, організовують літні табори. Усі ці заходи – це передусім можливість показати дітям, що Бог їх любить, що є хтось, хто ними цікавиться і про них піклується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *