ОСТАННІ НОВИНИ

КРУ проводитиме на Львівщині перевірки щодо дотримання законодавства при держзакупівлях

|

Контрольно-ревізійне управління перевірятиме департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, управління капітального будівництва департаменту ЛМР, управління капітального будівництва Львівської ОДА та Львівське міське комунальне підприємство «Львівводоканал». Про це повідомляє прес-служба КРУ у Львівській області.

Зокрема їх перевірятимуть на предмет дотримання вимог законодавства при здійсненні закупівель за державні кошти товарів, робіт і послуг, пов’язаних з підготовкою до осінньо-зимового сезону, а також інших закупівель, проведених у 2007 році.

КРУ Львівської області просить повідомити, якщо учасникам торгів та мешканцям Львова відома інформація про порушення законодавства при здійсненні державних закупівель на цих чи інших об’єктах. Отриману інформацію використають під час проведення контрольно-ревізійних заходів.

Звертатись можна безпосередньо у Контрольно-ревізійне управління, що знахлдиться по вулиціКостюшка 8, або за телефоном довіри 272-28-89. Конфіденційність повідомлень гарантована.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *