ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці сихівського ринку знову пікетуватимуть міську раду

|

Підприємці споживчого кооперативу „Сихівська Фортеця” завтра знову пікетуватимуть Львівську міську раду.Приватні підприємці вимага тимуть від мерії надати їм в оренду землю, на якій вони працюють понад 10 років.

Міська влада відмовляє у продовженні дозволів на торгівлю 65 підприємцям промислово го ринку , що на вул иці Сихівській. До цього часу торгівля відбувалася згідно Ухвал Львівської міської ради №516 від 12.06.2003 р. та №1041 від 15.10.2004 р.

Відповідно до рішення міської ради „Про схвалення місць та схеми розміщення пересувних малих архітектурних форм (яток щоденного демонтажу) на території м. Львова”, кооператив «Сихівська Фортеця» перестав існувати.

Підприємці впевнені, що рішення мерії прийнято необґрунтовано, без урахування всіх обставин. Від рішен ня депутатів міськради залежить, чи не стануть 100 працівників промислового ринку безробітніми.

Під час минулого пікетування голова правління «Сихівської фортеці» Олена Берчук заявила, що підприємці готові пікетувати кожну сесію міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *