ОСТАННІ НОВИНИ

З Дрогобича до Трускавця можна буде доїхати тролейбусом

|

Трускавець, Східниця, Борислав та Дрогобич матимуть спільне тролейбусне сполучення. Про це Zaxid . net повідомив міський голова Трускавця Лев Грицак.

“На рівні Міністерства житлово-комунального господарства йдуть розмови, аби сполучити курортні містечка – Трускавець, Східницю, Борислав, Дрогобич тролейбусним маршрутом”, – сказав він.

За його словами, є уже розроблений бізнес-план на 104 млн грн і 27 одиниць транспорту. “Чотири інвестори мають бажання реалізувати такий проект – дві російських компанії, чеська та українська (із Донецька)”, – зазначив чиновник.

“У нас курортний район, в першу чергу ми повинні думати про те, щоб покращити екологію, оскільки сьогодні ми маємо із цим проблему у зв’язку зі збільшенням викидів від автотранспорту. Тролейбусне сполучення – покращить екологію. По-друге, дасть можливість зробити цей маршрут регулярним: досі автомобільним транспортом цього не було досягнуто. По третє, це покращить умови перевезення, зокрема, якість обслуговування на транспорті”, – запевнив Лев Грицак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *