ОСТАННІ НОВИНИ

За 9 місяців на Львівщині усиновили 55 дітей

|

За 9 місяців цього року на Львівщині усиновлено 55 дітей, із них 52 дитини усиновили громадяни України і трьох дітей – іноземні громадяни. Н а обліку в області перебуває 53 громадяни, які хочуть усиновити дітей. Про це сьогодні під час засідання колегії Львівської облдержадміністрації повідомив заступник голови ЛОДА Тарас Батенко.


За його словами, Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у 2007 році провів навчання трьох груп кандидатів у прийомні батьки та батьки-вихователі для створення прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу. Всього пройшли навчання 52 особи, із них 22 подружні пари і 8 одиноких громадян.

В області є 51 прийомна сім’я, у яких виховується 76 дітей, та 7 дитячих будинків сімейного типу, у яких виховують 41 дитину. Із них у поточному році створено 23 прийомні сім’ї, у які прийнято 39 дітей, та 4 дитячих будинки сімейного типу, у які прийнято 21 дитину, ще 2 дітей влаштовано в дитячий будинок сімейного типу Самбора (усього в дитячі будинки сімейного типу влаштовано 23 дитини).

До кінця року ще планують відкрити дитячі будинки сімейного типу у Львові та Бібрці Перемишлянського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *