ОСТАННІ НОВИНИ

Коаліцію створять до четверга?

|

Лідер «Нашої України» В’ячеслав Кириленко заявив, що коаліція демократичних сил повинна бути створена до четверга, 29 листопада, на коли заплановане пленарне засідання парламенту. Про це він заявив після засідання політради НСНУ, передає кореспондент «proUA».

«Коаліція демократичних сил повинна бути утворення найближчими днями. Так, і це неодмінно повинно відбутись до найближчого пленарного засідання, яке заплановано на четвер», – сказав Кириленко.

Також він додав, що «нашоукраїнці» переконані, що кожен день відсутності підписів частини їхніх колег під коаліційною угодою «ллє воду на млин наших опонентів, зокрема на ПР, які безумовно скористуються моментом нестабільності в демократичному середовищі».

Також Кириленко додав, що вони шукатимуть всі можливі аргументи, щоб переконати «непідписантів» поставити свої підписи під коаліційною угодою.

Він відмовився прогнозувати, що робитиме НУНС у випадку, якщо до четверга демократичної коаліції створено не буде: «Я не буду коментувати четвер, як четвер без коаліції. Ми все зробимо, щоб це був четвер з коаліцією».

Також Кириленко повідомив, що від партії буде окремо зібрана партгрупа «Народного Союзу «Наша Україна», яка увійде у фракції блоку.

Кириленко сказав, що про результати сьогоднішнього засідання політради партії він повідомить президента Віктора Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *