ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори акції «Львів без Садового» знову поставлять намет перед Ратушею

|

Оргкомітет акції «Львів без Садового» обурений постановою Галицького районного суду та має намір оскаржити своє право на проведення безстрокового пікетування під Львівською міською радою. Про це заявив сьогодні на брифінгу керівник оргкомітету акції «Львів без Садового», голова громадського руху «Нео-республіканський союз» Любомир Пелех.

Оскільки Галицький районний суд фактично заборонив пікетувальникам проводити акцію на площі Ринок, пояснюючи тим, що вони можуть заважати роботі міських депутатів та місцевому порядку, оргкомітет буде оскаржувати своє право в судовому порядку.

За словами Любомира Пелеха, постанова суду свідчить про заборону проведення акції, що суперечить ст.39 Конституції України.

«Нам фактично забороняють реалізовувати свої законні права, інтереси, свободи. Тому ми будемо реалізувати своє право на пікетування міської ради, щоб звернути їхню увагу на нас, на питання, які ми піднімаємо, і ми будемо використовувати будь-які демократичні, законні правові методи. Акціятриватиме і за будь-яких умов ми маємо намір поставити в п’ ятницю кілька наметів біля Ратуші», – повідомив Л.Пелех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *